WELKOM BIJ ARRIVEE

Digitalisering en automatisering van parkeren.

Technologie heeft een centrale plaats in onze samenleving ingenomen. Informatie, routes, sociale contacten, transacties, adverteren, het gaat allemaal digitaal via onze smartphonestablets en onze vervoersmiddelen.

Parkeren is een proces dat zich daar heel goed in laat passen. Door het parkeren in een bredere maatschappelijke context te plaatsen, oftewel de oogkleppen af te zetten, ontstaat een scala aan nieuwe mogelijkheden. Parkeren staat namelijk niet op zich. Het is altijd het begin, het einde of een tussenstop in een reis. Mensen willen niet parkeren! Mensen willen mobiel zijn. Dat hele proces van reizen wordt steeds meer digitaal.

Natuurlijk zijn er ook keerzijdes aan digitalisering van onze samenleving. Het is dus juist zo belangrijk om te zorgen dat digitalisering een middel blijft en niet een doel op zich wordt. Het moet zo ver reiken als de burger wil. Dus als onze ouders nog liever contant betalen of een bonnetje willen, dan moet dat kunnen. Maar als onze kinderen multimodaal reizen en pré- en ontrip informatie willen raadplegen over hun bestemming, dan mag parkeren daar niet bij ontbreken. Dan zegt iedereen met een glimlach….Ik ben prettig aangekomen op mijn gewenste bestemming.

meer weten over digitaal parkeren?

Oprichters

 Wilco Duijf en André Kruithof de oprichters van Arrivée, zijn met een heldere overtuiging ons bedrijf gestart. “Het is tijd voor een nieuwe aanpak.
Parkeren gaat niet langer over stilstaan, maar juist over beweging!”

Wilco Duijf
Wilco DuijfOprichter
Andre Kruithof
Andre KruithofOprichter