Naar de website van Van den Tweel Groep

De Segesta Groep is een eigenzinnige en ambitieuze ontwikkelaar/vastgoedexploitant die bij voorkeur investeert op de lange termijn. Hierbij wordt een hoog kwaliteitsniveau nagestreefd. Daarnaast hecht de organisatie een groot belang aan een open relatie met de huurders, waarvoor op professionele wijze het vastgoed in eigen beheer wordt geëxploiteerd. Dit leidt ertoe dat duurzame kwaliteit voor elke belanghebbende is gewaarborgd.

De vastgoedportefeuille en de ontwikkelingen van Segesta omvatten alle categorieën van vastgoed; van winkels, woningen en kantoren tot bedrijfsgebouwen en parkeergarages. Kortom, alles wat te maken heeft met wonen, werken en winkelen. De drie W’s die onderdeel van ons leven zijn. Een duidelijk accent ligt evenwel op de laatste W; winkelen. Er wordt voortdurend in nieuwe locaties geïnvesteerd door objecten aan te kopen en/of zelf te ontwikkelen.

Het hoofdkantoor van de Segesta Groep is gevestigd in Alkmaar. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar: https://segesta.nl/

Hieronder vindt u een overzicht van de parkeergelegenheden die Arrivée voor de Segesta Groep beheert. Klik op de parkeergelegenheid van uw keuze voor meer informatie of neem contact op met Arrivée.

Vraag over Segesta

Centrumgarage Hoofddorp

Alle Details ➜

Stel uw vraag aan Segesta