Gemeenten

Zorgeloos parkeren is het visitekaartje van uw gemeente!

Gastvrijheid, ruimte, leefbaarheid en tevreden mensen. Alle gemeenten werken hard om dat te bereiken. Parkeren doet vaak afbreuk aan deze elementen. Wees nu eerlijk, voor wie is parkeren nu echt leuk? Zoeken, betalen, krappe plaatsen, parkeerboetes, niet echt zaken die je dag opfleuren.

Toch moet u als gemeente de optimale balans zoeken tussen reguleren, leefbaarheid en kosten. Mensen komen naar uw gemeente om te wonen, werken of recreëren.  Wij helpen ze zorgeloos te arriveren en te genieten van al het goeds dat uw gemeente biedt. Wilt u verrassende en nieuwe inzichten?

Zorgeloos parkeren begint bij een goed advies.

Parkeren…iedereen vindt er iets van. Toch zijn er maar weinig mensen die het vakgebied goed kennen en beheersen. Met name de combinatie van parkeren op straat en in de garages en dat alles bezien in de maatschappelijke context en de technologische ontwikkelingen. Veel gemeenten gingen u al voor en vroegen Arrivée om advies. Wij helpen ook u graag verder. Wilt u een goed advies?

Zorgeloos parkeren. Een goede balans tussen beleid en uitvoering.

Gratis parkeren, zo dicht mogelijk bij uw bestemming op een ruime en veilige plaats. Dat wil iedereen. Dat is de perfecte invulling van zorgeloos parkeren. U weet dat dit beeld in ons kleine land maar op weinig plaatsen voorkomt. Zonder regulering ontstaat er juist een tegenovergestelde situatie.

Wanneer werkt uw beleid voldoende regulerend en zijn bezoekers zeer tevreden over de parkeermogelijkheden? Juist ja, een lastige balans! Het gaat om een zorgvuldige mix van alle bouwstenen uit  de blokkendoos van parkeren. Bekijk ons overzicht van producten en diensten. Maakt u optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden? Nee…?

Een zakelijk model voor zorgeloos parkeren

Arrivée is overtuigd van de concessie als het meest optimale werkmodel voor gemeentelijk parkeren. Het stimuleren van ondernemerschap, met grip op uw beleid en volledig in regie haakt optimaal in op de vragen van nu. Meer over de concessie…